0

Н ападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо хвърли ядно грейката си на земята, след като беше сменен в 71-ата минута на мача от Висшата лига на Англия срещу Брентфорд, спечелен 3:1 от „червените дяволи“. 

Роналдо обаче избухна, защото не беше доволен от решението на треньора Ралф Рангник да пусне Хари Магуайър на мястото му и демонстративно седна на стълбите до пейката. Няколко секунди по-късно португалецът се успокои и си облече горнището.

Той се изказа по-късно в Инстаграм бодряшки, без да спозенава случилото се: „Три важни точки! Браво момчета!” написа Роналдо, който не вкара, но блесна с изящен пас с гърди в контрата за втория гол.



Треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира емоционалния изблик на нападателя Кристиано Роналдо след смяната му в мача от Висшата лига на Англия срещу Брентфорд (3:1).
„Нормално е, нападателят иска да отбележи. Но той игра след малка контузия и беше важно да помним, че ни предстои още един мач“, каза германецът пред Би Би Си.

„Освен това, след това, което се случи срещу Астън Вила (2:2 от 2:0 за Юнайтед), този път трябваше да защитаваме предимството, беше важно да се върнем към игра с петима в защита“, добави Рангник.

След успех като гост тимът на Манчестър Юнайтед записа нов рекорд