0

К ристиано Роналдо обсъжда бъдещето си в Манчестър Юнайтед с бившия мениджър на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън в поредица от частни срещи, разкри „Мирър“.

Кристиано и сър Алекс, които живеят съвсем близо един до друг в Чешър, са дискутирали често на чаша чай в съответните си луксозни домове през целия проблемен сезон на Юнайтед.

Роналдо е редовен посетител в дома на Фърги, където е винаги добре дошъл. Фъргюсън също гостува на нападателя и семейството му в близкия дом на звездата.

Сър Алекс, който за първи път подписа с Роналдо за Юнайтед през 2003 г., играе важна роля в кариерата и живота на 37-годишната машина за голове, която се присъедини отново към клуба миналото лято. 

Двамата винаги са се радвали на близки отношения – и се смята, че Фъргюсън съветва Роналдо да остане на „Олд Трафорд“ и през следващия сезон.

Португалецът, който е маниак на тема спортен режим и поддържа забележителна физическа форма, има 24 гола за Юнайтед този сезон, има и 2 хеттрика – срещу Тотнъм и Норич.

Неговите изпълнения привлякоха вниманието и на друг негов бивш клуб - Реал Мадрид.

Смята се, че Фъргюсън би искал Роналдо да остане поне още един сезон и се разбира, че двойката е обсъждала сезона на Юнайтед, откакто нападателят пристигна от Ювентус миналото лято.

Роналдо досега пази в тайна бъдещите си планове с новия мениджър Ерик тен Хаг, който ще замени временния шеф Ралф Рангник и ще пристигне на „Олд Трафорд“ това лято. 

Звездата намекна, че може да остане, за да види дали ще играе роля при новия шеф, за когото се твърди, че подготвя големи промени. 

Въпреки възрастта си, Роналдо иска да играе колкото се може повече мачове през следващия сезон.

И това може да доведе до конфликт, ако Тен Хаг иска да го ползва по-рядко, докато гради за бъдещето.