0

А нгел и дявол - това е Кристиано Роналдо!  Седемгодишно детенце, оцеляло след опустошителните земетресения в Турция и Сирия, сбъдна една от най-големите си мечти. След като било спасено от руините, то заявило на спасителите, че мечтае да се срещне с футболната звезда Кристиано Роналдо. По всичко изглежда, че те са намерили начин, за да се свържат с португалеца и да подарят незабравимия момент на Набил Саид.

Роналдо сбъдна мечтата на спасено от земетресението в Сирия момче

Видео от срещата между двамата бе разпространено в социалните мрежи и предизвика вълна от коментари. Роналдо отделил няколко минути на момчето преди двубоя от първенството на Саудитска Арабия между Ал НАсър и Ал Батин.

Но Кристиано Роналдо показа и лошата си страна.  Португарската звезда се ядоса на дете. Това се случи в петък. Докато се прибираше към съблекалнята при последния мач на Ал Насър (бел. ред. - при успеха с 3:1 на Ал Батин), вниманието на португалеца бе привлечено от малко момче, което се оказа фен на аржентинеца.

„Меси е много по-добър“, каза детето, когато Роналдо влизаше в тунела. „Отивай да гледаш него тогава. Защо си тук?, отвърна му нападателят.