0

Д ойде денят, в който родните участници в Лигата на конференциите ще играят реваншите от втория квалификационен кръг в турнира. Пред Левски, ЦСКА и Ботев Пловдив стоят трудни, но не и непреодолими препятствия.

„Сините“ искат своето чудо. Левски гостува на гръцкия гранд ПАОК, след като го удари с 2:0 на „Герена“ преди седмица. Двубоят на „Тумба” стартира в 20:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. Левски накара своите фенове да мечтаят след първата среща, а сега очакванията към отбора да отстрани гръцкия гранд неимоверно се повишиха.

Половин час по-рано – от 20:00 часа ЦСКА приема Македония Гьорче Петров. Срещата на стадион „Българска армия” може да наблюдавате в пряко предаване по Диема спорт. „Червените“ на Саша Илич не играха добре в първия мач, който завърши 0:0. ЦСКА обаче е големият фаворит в срещата и трябва да вземе своето.

Доста по-трудна изглежда задачата на Ботев Пловдив в Кипър. „Канарчетата“ гостуват също от 20:00 часа на АПОЕЛ Никозия след 0:0 преди малко повече от седмица на ст. „Васил Левски“. Тодор Неделев ще липсва, но Ботев е доказвал, че е способен на изненади. Ще успее ли и този път? Дано! А мачът може да гледате по Диема спорт 3!

ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ОТ ТРИТЕ МАЧА С БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ В САЙТА TELEGRAPH.BG, КАКТО И ВЪВ ВЕСТНИК МАЧ ТЕЛЕГРАФ