0

К арим Бензема отново използва социалните си мрежи, за да сподели снимка от лечението с вендузи, на което обикновено се подлага периодично.

Френският нападател на Реал Мадрид сподели две снимки от лечението си със своите над 70,3 милиона последователи в Instagram.

Двете изображения от терапията с вендузи показват гърба и крака му, който пострада от зверско настъпване срещу Райо Валекано, наложило 10 шева.

Терапията с вендузи е техника на традиционната китайска медицина за насърчаване на свободната циркулация на „Qi“ (потока на жизнената енергия) и кръвта чрез прилагане на вендузи, които създават вакуум върху кожата на пациента.

И докато се възстановява, около носителя на „Златната топка“ тръгнаха слухове, които го отвеждат в Саудитска Арабия. От Реал Мадрид смятат, че французинът сериозно обмисля да напусне клуба това лято, според Relevo. Шефовете няма да му пречат при условие, че Бензема отиде в отбор извън Европа, а не някой потенциален съперник на „кралския клуб“. Вариант е също 35-годишният нападател да изкара още един сезон в Реал Мадрид и да се присъедини към клуба от Саудитска Арабия през 2024 г.

Френският нападател е получил оферта от арабската държава, където му е предложен договор за два сезона със заплата от 200 милиона евро.