0

Л егендата на Манчестър Юнайтед и Република Ирландия - Рой Кийн, сега се подвизава като анализатор за Sky Sports и разкритикува сериозно мениджъра на Арсенал - Микел Артета, след дербито с Манчестър Сити (2:2). Кийн призова испанеца да покаже малко повече класа в поведението си с оглед реакциите му след двубоя на "Етихад".

След срещата Микел Артета отново загатна за своето недоволство от това решение, сравнявайки го с друга ситуация, при която не е бил изгонен Жереми Доку. “Имаше два инцидента, които бяха много сходни, но завършвайки по различен начин, което в крайна сметка ни принуди да изиграем мач, който никой не би искал да гледа. Можете да ме питате, но е очевидно, че аз няма да отговоря,” заяви испанецът.

“Мениджърите всяка седмица излизат и обясняват, че всяко решение е против тях. Просто приемете положението. Дълбоко в себе си той ще е доволен от тази точка, така че просто покажи малко класа, все пак си мениджър на Арсенал. Кажи сигурно заслужаваше червения картон, реагирахме добре и давай нататък. Стига толкова. Приеми от своето собствено лекарство и давай нататък, покажи малко класа,” реагира бившият капитан на “червените дяволи”.