0

О тборът на Левски потегли към Скопие за мача с Шкупи от втория кръг на квалификациите за Лига на конференциите. Собственикът на "сините" Наско Сираков изпрати отбора при заминаването тази сутрин. Новото попълнение Дарлан Перейра, който вчера бе привлечен, също пътува с отбора. Той обаче няма да може да вземе участие в срещата, тъй като няма картотека все още.

Тимът на Николай Костов отпътува в 9:00 часа с клубния си автобус, като се очаква днес в ранния следобед да бъде в Скопие и да проведе официална тренировка преди мача, който е утре вечерта в 22:00 часа българско време. 

Интересното е, че във втора поредна година столичани пътуват с клубния си автобус за първото си гостуване за сезона в европейските турнири. Преди година столичани сториха това за сблъсъка с гръцкия ПАОК, но тогава тимът нощува в една вечер в Сандански, след което се запъти за Солун, където нощува преди равенството 1:1, класирало Левски напред, благодарение на победата с 2:0 в първия мач на "Герена", припомня gong.bg.