0

Л удогорец уреди всички свои контроли за зимната пауза, след като шампионите подписаха договор с Шахтьор Донецк за спаринг на 31 януари в Турция, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

Двубоят ще е генерална репетиция и за двата тима за европейските им битки през февруари - „орлите“ излизат срещу Андерлехт в 1/16-финал на Лигата на конференциите, а украинският гранд, който завърши трети в групата си в Шампионската лига зад Реал Мадрид и РБ Лайпциг, ще играе срещу Рен в Лига Европа.

Иначе вече писахме, че в Турция Лудогорец ще премери сили със стария си познайник Цървена звезда. Двубоят със сръбския хегемон е на 25 януари. „Орлите“ са договорили още спаринги срещу германския Хановер, полския елитен Заглембе, където спортен директор е бившият защитник на разградчани Любомир Гулдан, носителя на КНК от 1981-а година Динамо Тбилиси и автентичния Стяуа Букурещ, който на първо място във втора дивизия на Румъния.

Разградчани подновяват официалните си мачове в средата на месец февруари. На 16 „орлите“ приемат белгийския гранд Андерлехт в мач от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите. Реваншът е седмица по-късно в Брюксел.