0

Загубата 0:1 от Улвърхемптън на „Олд Трафорд“ във Висшата лига събуди бесовете в Ман Юнайтед, които излязоха наяве, съобщи „Дейли Мирър“. В съблекалнята се води война всеки срещу всеки, и всички срещу временния мениджър Ралф Рангник.

Германецът ще трябва да се справи с първата си сериозна криза откакто замени Солскяер. Според „Мирър“ 11 души от сегашните футболисти искат да се махнат час по-скоро от отровената атмосфера и методите на новия мениджър.

"Атмосферата е наистина лоша в съблекалнята и изглежда, че отборът ще има големи проблеми в бъдеще", казва анонимен източник за „Мирър“. Сред най-силно мърморещите са Джеси Лингард, Дони ван де Беек, Ерик Байи и Дийн Хендерсън, които най-силно напират да се махат.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил също спомена за раздори в съблекалнята между самите футболисти, като дава за пример спречкване между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо, който в Инстаграм пред стотиците си милиони последователи изрази недоволство от резултатите и представянето на отбора.