0

К илиан Мбапе се завърна като титуляр и това му донесе рекорд. Френският национал вкара два гола във вратата на Ланс при победата с 3:1. Двата отбора се срещнаха в мач от Лига 1. С попаденията Мбапе не само смълча критиците си, но и подобри личен рекорд. Двата гола увеличиха сметката на Килиан и той вече има общо 151 за ПСЖ във всички турнири. Мбапе пряко е участвал в реализирането на 301 гола.

Всичко това се случва след бурното лято за футболиста. Неговото бъдеще беше крайно неясно съвсем доскоро. Според As той ще остане при парижани, но няма да си поднови договора.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX

Според информацията, парижани са били изненадани, че Реал Мадрид, чийто треньор Карло Анчелоти обяви, че няма да купуват още играчи това лято, не е предприел действия относно привличането на капитана на Франция, който има още една година от настоящия си контракт. По този начин Мбапе най-накрая ще може да се присъедини към „Лас бланкос“ следващото лято като свободен агент, ако откаже да удължи престоя си в ПСЖ и след този сезон.