0

 

Килиан Мбапе има споразумения и с Реал Мадрид, и с Пари Сен Жермен. Това обяви майка му Файза Ламари, която е и негов съветник. Сагата с евентуалното преминаване на нападателя в Мадрид се точи вече година. Мбапе бе считан за сигурно ново попълнение на Реал, но в петък водещи европейски медии съобщиха, че е променил решението си и ще остане в Париж. В Испания дори съобщиха, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е съобщил на играчите, че Мбапе в крайна сметка няма да дойде.
Ламари обаче твърди, че синът ѝ още не е взел решение: „Имаме споразумение и с Реал Мадрид, и с Пари Сен Жермен. Двете оферти са почти еднакви. В Реал синът ми ще контролира имидж правата си. Сега чакаме неговото решение.“
Според „Екип“ Мбапе може да обяви решението си на живо в ефира на телевизията TF1 в предаването Telefoot още тази неделя. Преди това тази вечер ПСЖ ще изиграе последния си мач за сезона срещу Метц, като все още не е ясно дали Мбапе ще играе, тъй като пропусна последната тренировка заради мускулни проблеми.