0

Т реньорът на Олимпиакос Хосе Луис Мендилибар не скри радостта си след спечелената титла в Лигата на конференциите. Той изведе отбора до трофея, макар да застана начело само преди четири месеца. Испанецът призна, че след време ще си спомня за този триумф и ще се държи за главата.

"Трябваше да минем дълъг път, за да стигнем до този успех. Досега се борехме на други фронтове, но сега дойде време за голямата битка и успяхме да я спечелим. Първо посвещавам успеха на семейството си, което най-много страда с мен. След това на феновете, които винаги ни подкрепят и ни дават огромна сила. След това наред е клубът, който догодина има 100-годишен юбилей. И накрая сме ние треньорите, които в последните четири месеца се борим, за да стигнем дотук", започна Мендилибар.

"Изглеждаше, че мачът отива към дузпи, но някак успяхме да спечелим. След години ще си спомням за този момент и ще се държа за главата. Имам договор за още една година и нямам планове да ходя другаде. Нека празнуваме, но и да бъдем спокойни. Валверде ми пожела успех, той е много обичан тук. Сега знам за какво говореше", допълни специалистът.