0

М анчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал и се доближи до четвъртото място след измъчена победа с 3:2 срещу Норич. Основна заслуга за успеха имаше Кристиано Роналдо, който вкара хеттрик номер 60 в своята кариера и поведе тима си към много труден успех срещу последния в таблицата във Висшата лига. Мениджърът на "червените дяволи" Ралф Рангник обаче показа, че е реалист и не изпадна във възторг от успеха. Той дори отиде по-далеч и обяви, че с тази игра Юнайтед няма никакъв шанс срещу Ливърпул в дербито във вторник.

Кристиано вади от калта Ман Юнайтед с хеттрик на "Олд Трафорд", Арсенал, след като се напъна през зимата, започна кротко да цамбурка във Висшата лига (ВИДЕО)

„Всички видяха мача и всички знаят какъв мач ни предстои във вторник. Ливърпул победи Манчестър Сити, вече са на финал в ФА Къп и имат шанс дори да спечелят четири трофея. Ако играем по този начин, ще ни е трудно да вземем дори и точка срещу тях. Трябва да бъдем реалисти. Трябва да вдигнем нивото в представянето ни. За съжаление Фред и Мактомини вероятно няма да са на линия, Рафаел Варан също е под въпрос до последно. До момента той все още не е подновил тренировки. Трябва да сме наясно с какви играчи разполагаме. Ще отидем в Ливърпул с надеждата да вземем нещо от този мач. Ако е възможно, най-добре е да вземем трите точки. Това може да се случи и се е случвало във футбола и преди. Но трябва да бъдем реалисти и трябва да покажем много по-добра игра, отколкото тази днес", заяви Рангник.