0

Н ационалният тим на Аржентина подкрепи Серхио Агуеро. Футболистите на "гаучосите" разпънаха огромен транспарант преди световната квалификация с Бразилия снощи, на който пишеше: „Кун Агуеро, с теб сме!”
Агуеро има сърдечни проблеми и получи забрана да играе в следващите поне три месеца, докато не стане ясно колко сериозна е ситуацията с него.
Появиха се дори спекулации, че е възможно футболистът на Барселона да прекрати преждевременно кариерата си.

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси пък направи признание след мача с Бразилия. 
"От много време вече не играя редовно. Мачът с Бразилия беше много интензивен, а на мен още ми липсва игрови ритъм. Чувствам се добре, в противен случай нямаше да играя. Физически обаче не съм в най-доброто състояние. Не е лесно да влезеш в мач с толкова бърз ритъм, но за щастие се чувствам добре след него. Надявам се да завърша годината по най-добрия начин", каза футболистът на Пари Сен Жермен пред Tyc Sport, цитиран от gong.bg.

Лео Меси призна, че не е във форма.

 Лео Меси призна, че не е във форма.
БГНЕС

Меси пропусна последните два мача на ПСЖ, но се върна в игра за Аржентина за мачовете с Уругвай и Бразилия. Той вероятно ще е на линия в състава на парижани за мачовете с Нант в събота за първенство и с Манчестър Сити следващата сряда в Шампионската лига.