0

С уперзвездата на Интер Маями Лионел Меси вече е в Токио със своите съотборници. Той участва в пресконференция и разкри повече подробности за контузията, която не му позволи да вземе участие в мача в Хонконг. Отсъствието на аржентинеца предизвика освирквания от феновете по трибуните. Меси увери, че вече се чувства по-добре, но няма представа дали ще е готов за следващата контрола на тима.

„За съжаление, футболни неща. Във всеки мач може да се получи контузия. Стана и при мен. Нямаше как да участвам в мача с Хонконг и съм разочарован, защото винаги искам да играя. Особено в такъв мач, когато сме пътували дълго и хората са развълнувани да ни гледат“, каза Меси.

„Да се надяваме, че отново ще сме в Хонконг и ще играя. Жалко, че сега не успях да взема участие. Чувствах дискомфорт и беше много трудно за мен да играя. Не знам кога ще се завърна, но се чувствам по-добре. Нямам търпение. Още първия мач в Саудитска Арабия почувствах болка в аддуктора. После преминах ядрено-магнитен резонанс, който показа, че имам разтежение“, добави той.