0

„Не съм тренирал от година, но ще започна да играя футбол отново, ако Динамо Букурещ има нужда от мен“. Тези думи дойдоха от устата на настоящия технически директор на Лудогорец Козмин Моци, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф".

Преди година румънецът окачи бутонките на пирона и облече костюма, ставайки шеф в Разград. Но в този период Динамо Букурещ се срина зловещо и изпадна в Лига 2. Понастоящем клубът няма президент, а заради финансовите проблеми трудно успява да привлече нови футболисти. Точно заради това 37-годишният Моци предлага своите услуги.

Козмин е любимец на феновете на „кучетата“ по две причини. Първо, че за отбора има над 200 мача във всички турнири и една титла в периода 2005-2012 г., а второ – че като футболист на Лудогорец спаси две дузпи срещу големия им съперник Стяуа през 2014 г., лишавайки ги от участие в групите на Шампионската лига за сметка на разградчани.

Интересно е да видим дали думите на Моци пред румънските медии ще станат реалност, а освен това е интересно да видим и какво е мнението на Лудогорец, където в момента той заема ръководен пост.