0

Ф еновете на Черно море започнаха от вчера подготовка за реванша с Апоел Беер Шева, който ще се играе на 1 август в Разград, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Очаква се привържениците да изиграят ключова роля идния четвъртък с подкрепата си към Илиан Илиев и компания , на които малко не им стигна, за да си осигурят комфортна преднина в Ловеч. „Равен е по-добре от загуба! Сега всички в Разград!“, „Давайте билетите за реванша, няма време!“, коментираха запалянковците след мача. „Този път Апоел, няма да се измъкнат! Наши са!“, „Напред, моряци!“, надъхват се в Морската столица. 

Все пак запалянковците отчетоха нещо, което се набива в очи още от първата среща за сезона с ЦСКА 1948. Тимът е стабилен, особено в защита, но му липсва острота в атаката, за да може положенията да се превърнат в голове. 

Срещу родните „армейците“ Илиан Илиев имаше извинение, че не можа да използва Исмаил Иса, който бе наказан. Сега обаче той бе налице, но гол отново не падна. 

„Вече близо 200 минути сме без гол, а това не е добре“, отчитат част от привържениците на тима. Както е известно, Атанас Илиев, който бе водещ голмайстор на тима, си тръгна от „Тича“. Илиан Илиев пък не успя да запълни тази дупка. Уеслен дори отпадна от сметките на Илиев за двубоите с израелците и не получи картотека за Европа. 

Във Варна се надяват, че ще компенсират тази слабост с представянето на крилата и халфовете. Освен това атакуващите играчи ще имат възможност да се отпушат в неделя срещу Септември.