0

Р оберто де Джерби, мениджър на Брайтън е вдъхновил отбора си за победата над Арсенал с 3:0 вчера с видео на баскетболната легенда Майкъл Джордън, пише Gol.bg. 

Чайките запазиха шансове за участие в Европа след още едно страхотно представяне, за да ликвидират на практика и интригата за титлата. 

„Мениджърът на пусна специално видео на Майкъл Джордън, за да ни покаже как той се е мотивирал за всеки един мач. Показа ни го след загубата от Евертън и това бе отличен ход, защото сега показахме колко сме устойчиви психически“ заяви Денис Ундав, който вкара третия гол. 

„Не обичам много баскетбола, но харесвам характера на шампиона във всеки един спорт, така че ако мога да науча и да почерпя нещо полезно, ще го направя. Много съм доволен разбира се, защото играхме много добре, след като последните дни бяха трудни заради загубата от Евертън“ заяви самият Де Дзерби. 

Брайтън е 6-и с 58 точки, като има и мач по-малко и би могъл да изпревари и Ливърпул при силен финал на сезона. В най-лошият случай "чайките" ще завършат осми, което ще е рекорд за тима, след като през миналия сезон финишира 9-и и за първи път влезе в топ 10.