0

Ш ефовете на Тотнъм се интересува от звездата на Уест Хем Юнайтед - Джаред Боуен. „Шпорите“ искат да подсилят своя състав това лято под ръководството на новия си мениджър Анге Постекоглу. Лондончани вече подписаха за постоянно с Деян Кулусевски, а тимът е свързван с играчи като Джеймс Мадисън от Лестър Сити, Едмонд Тапсоба от Байер Леверкузен и Мики ван де Вен от Волфсбург.

Според The ​​Athletic, цитиран от Gong.bg. Боуен, също е попаднал в списъка на Тотнъм. Причината е, че „шпорите“ искат да подпишат с крило, което да отговаря на системата 4-3-3, която ще използва Постекоглу.

Тимът се интересува още от изпадналия с Лестър Сити от Висшата лига Харви Барнс, но Боуен е разглеждан като негова алтернатива. 26-годишният играч записа името си във фолклора на Уест Хем по-рано този месец, като вкара победния гол във финала на турнира Лига на конференциите срещу Фиоентина. Смята се обаче, че тимът на Дейвид Мойс няма желание да се разделя с англичанина.

Боуен има договор с „чуковете“ до лятото на 2025-а година, а цената му в момента е около 38 милиона евро. През изминалия сезон дясното крило записа общо 54 мача във всички турнири, в които се отчете с 13 гола и 8 асистенции.