0

Ш окиращи новини във Франция. Бека Бека, халф на елитния Ница, заплашва да скочи от 100-метров мост над магистрала A8, според "BFM Nice Côte d'Azur" и "RMC Sport".

С него бяха проведени преговори с клубен психолог, който е пътувал до района. На място има Спешна помощ, пожарникари и жандармерия. Военните също са в операцията.

22-годишният френски полузащитник пристигна в клуба от Локомотив Москва през 2022 г. срещу 12 милиона евро. Той е национал до 23 години на Франция, но няма игрови минути този сезон.

Въпросният мост при Манян е на височина около 100 метра и се намира на магистрала А8 в Ница.

Предвид сериозната ситуация, в която се намира, Ница току-що отмени пресконференцията си, планирана за този петък, съобщава RMC Sport. В самия клуб също е открит кризисен център, който да се занимава с проблема.

След няколко часа диалог с младия мъж с участието на специален психолог и негови роднини, накрая Бека Бека склони да слезе и бе изведен на безопасно място към 14 ч. местно време.
За вразумилия се отчаян младеж първо се погрижиха пожарникари.

Бяха отменени и мерките за сигурност, въведени на магистралата А8, където трафикът бе намален, както  и 100 метра по-надолу, на булевард „Дьо ла Мадлен“, от екипи на националната полиция и пожарната.