0

Ф утболният ни национал Йоан Стоянов се радва, че ще играе в България, но иска неговият Апоел Беер Шева да спечели срещу Левски. Двата отбора ще се срещнат утре от 20:00 часа на "Герена" в реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

Стоянов игра 32 минути в първия мач, който завърши наравно 0:0.

"Вълнувам се, че ще играя в България, но искам моят отбор да победи. Подготвихме се добре и се надявам да се представим така в самия двубой", заяви той на пресконференция преди срещата с Левски.

Апоел не е в най-доброто си физическо състояние, като някои от футболистите лекуват контузии. Сред тях са нападателят Кристофер Петерсон и халфът Рамзи Сафури.

"Има няколко футболисти с леки контузии и днес ще видим на тренировката какво е положението с тях. Очакваме труден мач. Знаем, че Левски е силен отбор, но се надяваме на добър резултат", заяви старши треньорът Елянив Барда.

"Най-важното в момента е да играем добре срещу Левски. Знаем, че стадионът ще бъде пълен и искаме да се представим достойно. Ще опитаме да изберем правилния състав, за да бъде това възможно", допълни той.