0

Т реньорът на Байерн Юлиан Нагелсман откачи след загубата на баварците от Борусия Мьонхенгладбах. Германските медии съобщават, че след мача треньорът на Байерн е пощурял в съблекалнята на отбора си. Той е крещял на всички, които са влезли в полезрението му. Дори се твърди, че е преследвал съдиите на мача и е хвърлял всякакви неща по тях.

„Това шега ли е? Шегувате ли се с мен, какво става“, крещял Нагелсман към съдиите. Освен това, според германските медии, Нагелсман е ударил с юмрук вратата на съблекалнята на съдиите, сцени, с които никой не е свикнал в Бундеслигата.

Причината за всичко това е изгонването с директен червен картон на Дайо Упамекано още в осмата минута на мача, след като защитникът събори Плеа. Реферът не се замисли много и реши веднага да покаже на Упамекано директен червен картон и пътя към съблекалнята.

„Упамекано дръпна Плеа съвсем за кратко, рамото на Плеа не помръдна и на милиметър. Това не е червен картон, никой не може да ми каже обратното. Бих искал той (б.р. - съдията) да каже след мача: „Добре, това беше сложно решение. Но нищо. Всеки може да прави грешки, няма проблем. Аз също признавам грешката си като треньор. Затова има екран, на който можеш да я погледнеш след това“, заяви раздразненият Нагелсман след мача.