0

Т реньорът на Байерн Юлиан Нагелсман е привикал част от звездите си на индивидуални разговори в началото на седмицата, разкриха медиите в Германия. Причина за това е тежката и неочаквана загуба от Бохум с 2:4 в събота, която е накарала наставника да мисли за промени в тима си. 

В понеделник преди тренировката Нагелсман е привикал в офиса си първо Серж Гнабри, като разговорът между тях е бил цели 9 минути, а след него на килимчето е бил Дайо Упамекано за 4 минути. Няма информация за какво са си говорили, но се предполага, че треньорът им е обяснил, че не е доволен от старанието им. Предполага се, че двамата ще останат сред резервите днес.

Заради колебливото представяне от началото на календарната година в Бундеслигата Нагелсман е решил да направи и тактически промени за днешния сблъсък с РБ Залцбург. Очаква се сред титулярите в средата на терена да попадне Корентин Толисо, който да реши видимите проблеми в тази зона при разиграването на топката.

Добрата новина за Нагелсман е завръщането в тима на Буна Сар, който наскоро спечели със Сенегал Купата на Африка и получи няколко дни почивка.
Аут за мача е халфът Джамал Мусиала, който е с коронавирус. Мача ще пропусне и канадският бързак Алфонсо Дейвид, който в началото на година имаше сърдечни проблеми след прекаран COVID-19.