0

С ериозни проблеми преди реванша с Динамо в Загреб тормозят наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа, пише в днешния си брой в. „Мач Телеграф“. Наставникът на „орлите“ няма да може да разчита на четирима твърди титуляри за втория мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига във вторник. 
Аут за срещата са наказаният Бърнард Текпетей, както и контузените Каули Оливейра, Серджио Падт и Клод Гонсалвеш. 

Така само в рамките на около 20 дни - от първия мач с Шамрок Роувърс, спечелен с 3:0, словенският специалист няма да може да разчита на шестима играчи, защото към гореизброените четирима трябва да прибавим и вече продадените Алекс Сантана и Пиерос Сотириу. 

За разлика от първия мач с Динамо (Загреб) в Разград, ще има и една добра новина за Шимунджа. Става дума за изтеклото наказание на Мануел Шоу. Така той ще е титуляр до Якуб Пьотровски в средата на терена, освен ако треньорът не реши отново да заложи на Иван Йорданов, който се представи на добро ниво срещу хърватския гранд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIRIL DESPODOV (@despodov32)

В същото време капитанът на Лудогорец Кирил Десподов се изказа ласкаво за феновете на тима. Националът пусна клипче и прочувствено описание към него преди двубоя на “орлите” с Динамо (Загреб).

"Най-силната мотивация, най-голямата награда, най-красивото във футбола. Смисълът на всичко - на победи и разочарования, на върхове и спадове, на радост и болка. С тях всичко си струва", написа Десподов  в Инстаграм към видео с феновете на тима.