0

Б разилският Сантос изпадна за първи път в историята си, което предизвика сериозен трус у неговите фенове, настоящи и бивши играчи.

Такъв е и халфът на Лацио Фелипе Андерсон.

Напук на съвременните разбирания във футбола, техничарят призна, че е готов да се завърне в Бразилия и отново да облече екипа на тима в опит да му помогне да се завърне в най-високото ниво на местния футбол, въпреки че е на 30 години, а нивото, на което играе, би му позволило да бъде част от някое от силните европейски първенства.

"Както и повечето фенове на Сантос, аз също съм съкрушен. Знаехме, че ще е трудно и ще трябва да се борим на терена. Тъгата е голяма, но трябва да останем сплотени и да се завърнем възможно най-скоро в елита. Този клуб ми даде много, бих се радвал да се завърна там и да помогна на Сантос", допълни бразилецът.

Договорът на кариоката с римските орли изтича в края на сезона, а Андерсон призна, че все още не е сигурен в това дали ще продължи да носи екипа на отбора на Маурицио Сари.

"Все още не съм решил какво да правя. Разговаряхме с шефовете, но не можем да постигнем решение. Това е важен момент за клуба, така че в момента мислите ми са предимно на терена. Ще видим какво ще се случи", разкри Андерсон.