0

Д ори треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не успя да си обясни великия обрат срещу Байерн Мюнхен, след който „кралете“ се класираха на финал в Шампионска лига. Реал обърна от 0:1 до 2:1 за три минути и с общ резултат 4:3 стигна до мача за трофея. „Случи се отново. Това, което се случи много пъти, и е необяснимо. Играхме добре. Мисля, че беше труден мач, но имахме контрол върху играта. Благодаря на феновете, на клуба и най-вече на играчите. Никой не очакваше този отбор да стигне до финала“, започна Анчелоти.

„Корабът Реал Мадрид си има капитан и неговото име е Флорентино Перес, а ние всички сме моряци. Флорентино е фантастичен президент и успя да създаде това поколение футбплисит, които, надяваме се, могат да спечелят Шампионска лига“, сподели още Карлето. „Мисля, че Хоселиу е фантастично отражение на това, което представлява отборът. Той не получи много минути. Играчите, които не са допринесли много, но не губят увереност, са тези, които могат да помогнат на отбора“, заяви италианският специалист за героя на „кралете“.

„Имахме много проблеми, много. Контузиите… всички говорят за Тибо Куртоа, Едер Милитао и Дейвид Алаба, но ние загубихме Винисиус, Джуд Белингам и Орелиен Чуамени и никога не сме се оплаквали. Въпреки проблемите, показахме какъв е характерът на този отбор“, завърши той.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX