0

Р уският треньор Станислав Черчесов, селекционер на страната в период от 5 години и на световното през 2018-а, опроверга информациите от българските медии, че ще поеме Лудогорец Разград.

Постът е вакантен от четвъртък, когато "орлите" подадоха оставката на Георги Дерменджиев след срамното и в исторически план за България 2:7 от азербайджанския Карабах в Шампионската лига.

Черчесов, който след националния отбор на Русия прекара 2 сезона начело на унгарския Ференцварош, в момента е селекционер на Казахстан.

Той бе потърсен от "Спорт-Експрес" и бе попитан дали наистина се намира в България за преговори с Лудогорец.

„Що за глупости? Откъде имате тази информация? Никой от Лудогорец не ме е търсил, а и да го беше направил, в момента съм зает с нещо тотално различно. Подготвям се за първия мач на Казахстан в Лигата на нациите. Препоръчвам на всички да спазват информационна хигиена”, отговаря някак много напрегнат 60-годишният бивш вратар на СССР.
Дерменджиев бе наследен на поста от временния треньор Захари Сираков, който ще води Лудогорец срещу някогашния си клуб Левски в 5-ия кръг на Първа лига утре от 21,15 часа в Разград.