0

Т ропическият климат в Маями, където занапред ще играе Лео Меси, крие непознати за европейците опасности, както разбра на свой гръб бъдещ колега на Бълхата.

Якият нидерландски вратар Ник Марсман, който е резерва в новия отбор на Меси Интер Маями, бе повален от ухапване на опасен отровен паяк. Той спешно бе хоспитализиран след семейно посещение в местен зоопарк.

Приятелката на Марсман – моделът Натали ден Декер, съобщи в Инстаграм за неочаквания здравословен проблем на вратаря.

„Недостатъкът на живота в тропически климат е, че ако отидете в зоологическата градина и бъдете ухапани от отровен паяк... в крайна сметка се озовавате в болница за три дни“, сподели бившата Мис Нидерландия.

Ник Марсман, който обикновено е резерва на Дрейк Календър, беше изписан от болницата и ще продължи възстановяването си у дома, въпреки че все още не е известно кога ще може да играе отново за Интер Маями.

Укапването на Марсман от паяк бе коментирано шеговито от фенове, които сравниха това с прочутия инцидент във филма "Спайдърмен" - ухапване от паяк, превърнало невзрачния зубър Питър Паркър в супергерой със свръхестествени умения и сили.

През юни Марсман предупреди Интер Маями за подписването на Меси в интервю за ESPN: „Не мисля, че нашият клуб е готов за пристигането на Лионел Меси.“