0

П о всичко изглежда, че пътищата на Лийдс и Илия Груев ще се разделят до дни. Английският тим почти гарантирано ще продаде българския национал, след като миналия месец не успя да спечели промоция във Висшата лига, губейки с 0:1 финала на „Уембли” от Саутхемптън, а с това и 100 милиона паунда приходи в следващите 3 сезона.

Илюстрация, че 24-годишният халф си тръгва от „Елънд Роуд” е и драматичният колаж с него и мениджъра на тима Даниел Фарке, направен от най-големия и независим сайт за новини от кухнята на Лийдс – Мotleedsnews.com, който пише по темата като едва ли не за свършен факт.

В същото време TEAMtalk съобщава, че интерес към нашето момче освен от Бундеслигата, където го искат няколко отбора, сред които е и вторият по популярност клуб в Германия след Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд, вече има и от серия „А”. Авторитетното издание, цитирано от „24 часа”, смята, че Лийдс ще поиска 15 млн. паунда от бъдещия купувач на Груев, което е 3 пъти повече от сумата, платена на Вердер Бремен за него преди година.