0

К лубът от Чемпиъншип Норич е настоятелен в своите намерения да привлече българския национал Георги Русев от ЦСКА 1948. Според информацията в английската преса, клубът се надява да постигне споразумение с „червените“ относно сделката в началото на следващия месец, пише днес в. „Мач Телеграф“.

В Англия пишат, че Норич иска да финализира в следващите дни привличането на българския национал, както и на друго крило - Райън Фрейзър. В информациите не се конкретизира относно финансовите параметри на потенциалната сделка. 

Георги Русев е изиграл 98 мача за ЦСКА 1948, в които е отбелязал 18 попадения. Силните му изяви за тима му осигуриха и повиквателна за националния отбор.

Манджата, както го наричат съотборници и приятели, направи много силен сезон, а в началото на този отново успява с изявите си да убеди, че е един от най-класните български футболисти в момента. 

Това лято се коментираше, че за Русев е пристигнала оферта от 1,2 млн. евро от нидерландския Хееренвеен. 25-годишният е свързван и с още два английски клуба – Ипсуич и Уотфорд.