0

Измежду Франк Лампард (ни снимката) и Дийн Смит избират шефовете на Норич за нов мениджър. 

43-годишният бивш английски национал Лампард и Смит, който бе уволнен от поста старши треньор на Астън Вила в неделя, вече са преговаряли дистанционно с ръководството на Норич тази седмица. Днес са планирани допълнителни разговори с Лампард, който в момента е в Дубай, и агентите му за първо завръщане към мениджърството след уволнението от Челси през януари.

50-годишният Смит, който е на посещение при сина си в Ню Йорк, според информациите е впечатлил по време на интервюто си, като е запознал ръководството с познанията за състава, игровия стил и културата на Норич. Той е считан за добър вариант за поста заради големия си опит във Висшата лига и Чемпиъншип съответно с Астън Вила и Брентфорд. Лампард е разглеждан като кандидат с различни умения и е считан за млад и вдъхновяващ мениджър, чиято репутация ще помогне за привличането на топ играчи.

Норич уволни Даниел Фарке часове след първата си победа за сезона в Премиършип при гостуването на Брентфорд в събота. „Канарчетата“ са на дъното на класирането с пет точки от 11 мача и в следващия си мач приемат Саутхемптън на 20 ноември. Очаква се клубът да вземе решение за наследника на Фарке най-рано в неделя.