0

С лед като титулярният вратар Тибо Куртоа изгоря до края на сезон 2023/24 със скъсани кръстни връзки на лявото коляно, към него в „белия“ лазарет се присъедини и ключовият централен защитник Милитао. Аут, но за далеч по-кратко време, е новият турски халф Арда Гюлер, който пък прецака менискус.

Бразиле

цът е със скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно и ще отсъства поне девет месеца след предстоящата операция, съобщи „Ас“.

 

Едер Милитао се контузи в началото на второто полувреме на мача в „Сан Мамес“ срещу Атлетик Билбао (2:0 за Реал). Той се бореше за топката със Сансет, когато коляното му поддаде, той бързо осъзна сериозността на случилото се и напусна терена разплакан.

Ръководството на Реал Мадрид спешно ще решава дали да потърси заместник на Милитао на трансферния пазар до края на август, или да остави Карло Анчелоти да покрива позицията с наличните Алаба, Рюдигер и Начо.

Сред феновете на "кралския клуб" дори се коментира идеята свободният бивш легендарен капитан на Реал Серхио Рамос незабавно да бъде привлечен обратно на "Сантяго Бернабеу"