0

 

Българският национал Илиан Илиев-младши за момента остава в кипърския Аполон Лимасол, след като новият треньор –Адриан Гула реши да му даде шанс по време на предсезонната подготовка, съобщава sport-fm.com.cy.
Словашкият спец замени преди няколко дни испанеца Пабло Мачин на поста, след като "синьо-белите" от Лимасол изпратиха незадоволителен сезон.
Преди 5 дни Аполон започна лятната си подготовка, като ръководството вече се освободи от двама футболисти, които не влизаха в плановете им. Това са Гуудсуей Данио и Елиел Перец – ганайски нападател и израелски полузащитник. За раздяла бяха планирани също Илиев и чешкият нападател и бивш национал Михал Кръменчик. За тях двамата обаче още след първите дни треньорът заяви, че за момента остават с тима и иска да ги види по време на тренировките и контролните мачове.


Илиан Илиев-младши прекара последната година под наем в две първенства. През есента беше в гръцкия Кифисия – по това време в Суперлигата на страната, а пролетта игра за родния си клуб Черно море Варна и помогна за 2-рото място под ръководството на едноименния си баща.