0

П рез лятото се очакват нови силни хора във френския гранд ПСЖ. Според медиите в страната Зинедин Зидан ще пое кормилото от Маурисио Почетино, а клубът ще има и нов директор. Става въпрос за легендарния мениджър Арсен Венгер, който ще работя пряко със сънародника си. Новината едва ли е зарадвала настоящия директор Леонардо, но той ще продължи работа в клуба.

В същото време треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино иска от футболистите си да се възползват от възможностите, които ще създадат в двубоя с Ница тази вечер. 

„Трябва да създаваме шансове, които да реализираме. Ница е способен да ни създаде много проблеми. В добра позиция са, а и се класираха за финала в турнира за Купата на Франция. Имат много добре организиран тим“, предупреди Почетино.

„Мисля, че за нас е полезно, че играем срещу тях преди срещата с Реал, защото този мач ще ни помогне да се подготвим по най-добрия начин за реванша в Мадрид“, коментира спецът. „Спокойни сме и съм щастлив от прогреса, който показваме. След мача с Ница ще изберем най-добрия състав за двубоя с Реал Мадрид. Трябва да сме концентрирани върху всеки един мач“, каза още Почетино.