0

Н еочакваният герой за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол за "сините" срещу Айнтрахт Франкфурт, говори специално за БТА след края на мача. 

Снажният халф, висок 1,88 м, дойде гратис от френския Льо Ман през юли. 

Пред ст. „Васил Левски“ преди да се качи в автобуса на отбора, той говори спокойно по телефона с приятелката си, като обясни, че мачът е завършил наравно, дори без да изтъкне важното си попадение. 

"Разбира се, че беше много емоционален момент за мен и за отбора“, каза той.

„Голямо удоволствие беше. Вкарах във възможно последния момент, когато изоставахме в резултата. 

Това бе първият ми гол за Левски и се радвам, че дойде в такъв момент. 

Отбелязах на голям отбор като Франкфурт", бяха първите думи на французина.

"Не съм мислил преди да стрелям в последната минута. 

Знаех, че е не ни остава много време и трябваше да опитаме. В един момент просто усетих, че има коридор пред мен и шутирах. Получи се много добре", зарадва се той.

"Това беше най-важният ми гол в цялата кариера. Надявам се да продължа по този начин. Ще продължавам да давам всичко на тренировки и в мачовете", каза още халфът.

"Не познавам лично Коло Муани, но и двамата идваме от Франция и се поздравихме, разминавайки се. 

Дали той ще напусне и ще премине в Пари Сен Жермен? Не знам, честно казано, трудно е да се каже. 

Би било добре за реванша, но това са преговори между два отбора. Пожелайте ни шанс във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме", продължи Асими Фадига. 

"Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Това е футболът. Изоставахме в резултата, но изравнихме в последната минута. Може би ще е още по-трудно в Германия, но ще направим всичко, на което сме способни, за да се класираме", обеща французинът.