0

Ф ренският ПСЖ може да се включи в борбата за Кристиано Роландо, ако португалецът действително иска да си тръгне от Манчестър Юнайтед. Идеята на парижани била да съберат двете големи звезди на световния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси, който вече носи фланелката на богаташкия клуб. 

Според „Сън“ агентът на Кристиано – Жорже Мендеш, вече е бил привикан от звездата в Англия, за да разговаря за бъдещето му на „Олд Трафорд“, още повече след очевидното му неразбирателство с новия мениджър на „червените дялови“ Ралф Рангник, отричано упорито от клуба. 

По-рано се проявиха слухове, че Мендеш може дори да започне преговори с Барселона за своя клиент, тъй като там има сериони позиции.

В същото време Le Parisien твърди, че в ПСЖ също има напрежение между накои от играчите и старши треньора на отбора Маурисио Почетино. Звездите не са доволни от методите на работа на аржентинския специалист. Бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече преговаря с ръководството на ПСЖ. Почетино пък може да се завърне в английското първенство, като именно Манчестър Юнайтед се интересува от услугите на аржентинеца.

Преди няколко дни редица френски медии обявиха, че Почетино със сигурност ще си тръгне през лятото и ще бъде наследен именно от Зинедин Зидан, който в момента е без работа.