0

Ш отландският футболен гранд Рейнджърс се отказа от намерението си да привлече защитника Хосе Кордоба от Левски, съобщават няколко медии отвъд Ламанша.

Трансферът на 22-годишния панамски национал на "Айброкс" се считаше за почти сигурен, като информациите бяха, че "сините" от Глазгоу са се съгласили да заплатят 2 милиона лири, които с бонусите могат да достигнат 3,2 милиона лири, за да го привлекат.

Журналистът Конър Саутуел съобщава, че фаворит за подписа на Кордоба вече е втородивизионният английски Норич Сити, който от доста време го следи.

"Норич работи по привличането на Хосе Кордоба от Левски, но има още много работа за вършене. Сделката е още далеч. Разбрах, че Кордоба вече е бил в Норфолк (б.р. - графство в Източна Англия, чийто главен град е Норич, а основно препитание е картофопроизводството)", пише Саутуел в профила си в "Х".

През отминалата кампания „канарчетата“ от Норич стигнаха до плейофите за Влизане във Висшата лига, но си останаха в Чемпиъншип, след като завършиха 0:0 с Лийдс на своя „Кароу роуд“, а в реванша претърпяха катастрофално поражение с 0:4.

Интерес към 22-годишния панамец има и от Турция.