0

Н аполи и Барселона завършиха 1:1 в първия мач между двата тима от осминафиналите в Шампионската лига. Двубоят в Неапол бе белязан от по един гол на двете големи звезди Виктор Осимен и Роберт Левандовски.

Трябва да се признае, че каталунците бяха по-добри в течение на мача, като изпуснаха няколко добри възможности за гол. Наполи погледна по-смело към вратата на Марк-Андре тер Щеген едва след попадението на нигериеца. Срещата беше дебютна за новия треньор на италианския шампион Франческо Калцона, който застана начело на отбора по-малко от 48 мача преди срещата. 

Барса стигна до гол след час игра. Възпитаниците на Шави Ернандес разиграха, като Иниго Мартинес подаде към Педри. Халфът намери Левандовски в наказателното поле, а полякът се обърна и с премерен удар в долния десен ъгъл от 12-13 метра вкара за 0:1. 

В 76-ата минута Наполи изравни. Резервата Йеспер Линдстрьом напредна отляво и подаде към Замбо Ангиса. Камерунецът намери Виктор Осимен около точката за изпълнение на дузпа. Нигериецът се пребори с Иниго Мартинес и останал сам срещу Тер Стеген вкара за 1:1.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX