0

Г ероят от САЩ 94 и настоящ асистент на Александър Фрай в Аарау – Петър Александров даде мнението си за „Мач Телеграф“ за предстоящите сблъсъци между Сервет и Лудогорец през февруари 2024-а.

„Още когато видях урните и разбрах, че има шанс да се паднат Сервет срещу Лудогорец бях убеден, че ще се случи. Просто такова ми беше усещането. Винаги когато има възможност българи и швейцарци да се паднат един срещу друг, всеки път се случваше – вижте само Базел колко пъти игра с Лудогорец и ЦСКА. За предстоящия мач мисля, че фаворит няма и шансовете към днешна дата са 50 на 50.

Много е важно разбира се, как ще се подготвят двата отбора през зимата. Гледал съм много мачове и на двата отбора. Сервет направи силна есен. В последния мач изпуснаха да бият Лугано и след като водеха 2:0 изпуснаха аванса си и завършиха 2:2. Ако бяха спечелили щяха да са втори. Но и сега имат реални шансове да завършат втори защото са на две точки от второто място“ - започна коментара си Петър Александров. Той посочи и кои са най-опасните играчи на Сервет. 

Какво още каза героят от САЩ 94 четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"