0

А мериканската певица Пинк отправи неочаквана молба към Кристиано Роналдо през социалните медии, която получи силен отзвук. И бе удовлетворена от спортиста с най-много последователи в мрежите.

Тя предложи тази Коледа да помогне на две деца в неравностойно положение, за които не дава много подробности. По думите й единственото, което би ги ощастливило, е подарък от CR7.

„Хей, Кристиано. Тази година спонсорирам две деца за Коледа, които най-силно искат една от твоите фланселки. Те си нямат много, но аз съм решена да желанието им да се сбъдне. Искаш ли да ми изпратиш фланелки, които ще променят живота им? Знам, че правиш прекрасни неща през цялото време, но...“, написа в Туитър американската певица в последните часове, получавайки всякакви реакции от милионите си последователи.

Сред отговорилите, разбира се, беше и самият Кристиано. „Здравейте P! Nk, с удоволствие помагам. Без проблем ще приготвя няколко подписани тениски за тези деца. Поздравления, че успяхте това да се осъществи!“, написа португалската звезда в профила си в Twitter.