0

Б рюж направи показно за всички отбори с трофеи в Европа. "Сините-черните" се сдобиха с кратка ваканкция в Ибиса след победата с 3:1 над Антверп в неделя. Идеята се родила в клубния автобус, с който фугболистите трябвало да се приберат на клубния стадион "Ян Брайдел" от Антверпен. Един от тях се попитал какво ли ще стане, ако вместо там се озовят както са по екипи в някой от курортите в Европа, за да отпрануват титлата.

Тимът има още един мач - в неделя с Андерлехт. Този двубой обаче с нищо няма да влияе на класирането. Шефовете на тима прегърнали идеята и бързо наели чартър,, който да закара футбилостите и всички останали от клуба, които ги придружават на Ибиса. У дома останаха само Миноле, Ван Акен, както и треньорът Алфред Шройдер, който вече мисли за ходовете, които ще трябва да предприеме в Аякс.

Останалите пък се веселиха до вторник вечерта, когато се прибраха обратно в Белгия. Това не се слува за пръв път. Два пъти през последните години Брюж се сплотяваше на интересни дестинации - Катар и Дубай.

А иначе е ясно - доста играчи ще имат проблем с махмурлука срещу Андерлехт на Венсан Компани.