0

З релищно анимирано пресъздаване на бъдещето на Челси, в случай че Конър Макгрегър го купи от Роман Абрамович, стана вирусно в социалните медии. 

Ирландският ММА боец я сподели, в нея той е показан дори и като треньор на сините. 

В анимацията на IDKLN, която генерира милиони гледания и която боецът посъветва да бъде споделяна, Макгрегър може да бъде видян да води пресконференция, да си говори с Абрамович, да дава напътствия на членове на клуба, да прави презентация, облечен с екип на „сините“.

Конър Макгрегър прояви публично интерес към продажбата на Челси, за  който руският му собственик Абрамович иска 3,623 милиона евро.

Най-популярният и харизматичен боец ​​в историята на UFC (Ultimate Fighting Championshi) намекна в акаунта си: „Бих искал да проуча този Челси“, написа Макгрегър, показвайки чат в WhatsApp за възможната покупка на отбора на Западен Лондон.

Конър Макгрегър е един от спортистите, които са спечелили най-много пари през последното десетилетие, а състоянието му може да бъде около 217 милиона евро. Към тях може да се прибавят и около 510 милиона евро от продажбата на своята  марка уиски „Proper Twelve“. Състоянието му, обаче, е недостатъчно за милиардите, които се разиграват в продажбата на най-известната и скъпа футболна марка в Лондон, каквато стана Челси при Абрамович.