0

Ж озе Моуриньо може да поеме към изненадваща дестинация за своята следваща работа като треньор. Това става ясно от изявление на вицепрезидента на истанбулския гранд Бешикташ Хюсеин Юджел.

„Срещнах се с Моуриньо лице в лице преди около месец в Истанбул. Казах му, че искам да го видя в Бешикташ и че е подходящ за отбора. Той отговори, че ще ни проучи и че ще се свърже с нас впоследствие. Наскоро отново установихме контакт с него и той прояви интерес към предложението ни. Моуриньо иска да дойде в Бешикташ. Вече изчистихме финансовите детайли и ще заминем за Италия следващата седмица, за да се срещнем лице в лице. Ако постигнем споразумение с Моуриньо, ще му предложим да включи Рикардо Куарешма в своя щаб. Това няма да създаде финансова тежест за Бешикташ, можем да се справим с помощта на спонсорите“, разкри Юджел, цитиран от турските медии.

Това изказване идва само няколко дни, след като кандидатът за нов президент на градския съперник Фенербахче Азиз Йълдъръм също обеща да докара Моуриньо за наставник на отбора, ако спечели клубните избори през юни.