0

Т отнъм ще направи всичко възможно да помогне на нападателя си Речарлисон, заяви мениджърът на футболния тим от Лондон Анге Постекоглу, след като бразилският нападател призна, че ще търси психологическа помощ заради проблемите си на терена.

26-годишният футболист бе сниман как плаче на пейката, след като бе сменен в 71-вата минута при победата на Бразилия над Боливия с 5:1 в квалификациите за Световното първенство през 2026 година.

Ричарлисон, който е вкарал само 4 гола в 40 мача за Тотнъм, каза пред бразилския вестник "О Глобо", че ще се консултира с психолог, за да се завърне по-силен.

"Каквото и да поиска Ричи, ще му помогнем. Той беше много емоционален след мача и това е добре", каза Постекоглу преди мача на тима с Шефилд Юнайтед в събота.

"Ще му осигурим всяка подкрепа, от която се нуждае. Сигурен съм, че всеки играч в съблекалнята ни си има своите проблеми. Трябва да запазим баланс, това е част от живота", каза мениджърът.

Под ръководството на привлечения от Селтик австралиец „шпорите“, които са аут от евротурнирите, играе на високо темпо и са втори във Висшата лига с три победи и равенство в първите си мачове.

"Направихме обещаващ старт. Нямах такива очаквания", призна австралиецът, но добави: „Изминал е само един месец от дълъг сезон!“

Следващият съперник на Тотнъм – новакът Шефилд Юнайтед, има само една точка и е на 17-о място в класирането.