0

П СЖ се готви да хвърли няколко бомби на трансферния пазар през лятото, за да осъществи най-накрая мечтата си цел – спечелване на Шампионската лига, пишат медиите във Франция.

Но първо място парижани са се прицелили към привличане на треньор с впечатляваща визитка. Различни източници в страната съобщават, че спортният директор на клуба Луис Кампос вече води преговори с агента на мениджъра на Рома Жозе Моуриньо. При това разговорите били в напреднала фаза, а самият португалски специалист признал, че има само два клуба, които го интересуват и това са именно ПСЖ и Реал Мадрид.

В осъществяване на целта си ПСЖ е готов да хвърли сериозни усилия по селекцията. 

Съставът, естествено, ще бъде изграден отново около звездата Килиан Мбапе, който остава опората на атаката. Мбапе поведе тима си към победата и над Троа с 3:1 снощи, като в състава не бяха наказания Меси и контузения Неймар.

Във френските медии се появи списък с евентуални попълнения през лятото. Според него, катарските собственици на клуба ще направят всичко по силите си, за да привлекат Виктор Осимен от Наполи.

Следващите трансферни цели на ПСЖ са френските национали от Бундеслигата Муса Диаби и Рандал Коло Муани.

Наполи иска 150 милиона евро за Осимен, Муани има поставена цена от 100 милиона, а Диаби може да премине в ПСЖ за 50 милиона евро.

В списъка с трансферни цели е и Кефрен Тюрам от Ница.

От Наполи набелязан е и Ким Мин-джае, който направи много добър сезон в отбора на Неапол.

За да може да осъществи тези трансфери обаче преди това ПСЖ ще приложи списъка си за освобождаване на играчи. Очаква се парижани да се разделят с някои от настоящите си звезди като Лионел Меси, Неймар, Серхио Рамос и Марко Верати