0

Ш купи предоставя 1600 билета на феновете на Левски. Те са под формата на ваучери, струват 20 евро и ще бъдат пуснати в продажба в понеделник

Феновете на Левски ще получат 1600 билета за гостуването на Шкупи от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Срещата е в четвъртък от 22:00 часа в Скопие. Цената на пропуските е 20 евро. 

Ето какво написаха от Левски: 

"Левскари,

Ръководството на „ФК Шкупи“ предоставя 1600 входни талона под формата на ваучери за срещата от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – „ФК Шкупи“ – „Левски“.

Цената на всеки е 20 евро, като уверението от страна на ръководството на съперника е, че ще бъдат предоставени на „ПФК Левски“ в понеделник, 24 юли. При получаването им ваучерите ще бъдат пуснати незабавно в продажба.

Двубоят е в четвъртък, 27 юли от 22:00 часа българско време на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

Срещу предоставяне на закупения ваучер в специално обособената meeting-point в Скопие, всеки привърженик ще получи билет за срещата. За „сините“ фенове е определена Южната трибуна на стадион „Тодор Проески“.

Определената за привържениците на „Левски“ meeting-point в Скопие се намира на следната локация https://goo.gl/maps/7NFnR22fty5E2Zn88. Тя ще бъде с обособен паркинг  и ще отвори врати в 9:00 часа местно време".