0

Д окато се укрива в Босна и Херцеговина в очакване на ново заседание по делото за източване на пари от Динамо Загреб, което беше отложено за 11-и път миналата седмица, Здравко Мамич работи за подобряване на външния си вид.

Читател на 24sata изпрати снимка на бившия изпълнителен председател и съветник в УС на Динамо Загреб, след присаждане на коса, което е в начален етап.
Както е известно, космите се трансплантират безболезнено от частта на главата, където има коса, обикновено от задната част на главата. Обикновено процедурата продължава един ден.

Здравко Мамич след процедурата

 Здравко Мамич след процедурата

Присаждането на коса е много популярно сред футболистите. Модната икона Дейвид Бекъм се подложи на интервенцията през 2018 г. Към нея прибегнаха още Юрген Клоп и Антонио Конте.

В Босна и Херцеговина от дълго време се носят слухове, че Мамич, въпреки дългогодишния си брак със съпругата му Марина, има нова любов, Йелена П. Става въпрос за около 30 години по-млада от него жена, като двойката вече живее заедно. 

Припомняме, че Здравко Мамич беше осъден на 6,5 години затвор през 2018 г. за присвояване на 117 милиона куни от Динамо Загреб. Докато беше ръководител на хърватския гранд, той назначи за треньор Ивайло Петев, който понастоящем води за втори път в кариерата си Лудогорец.