0

Н овият мениджър на Ман Юнайтед Ралф Рангник показа новата си приятелка Флор (в превод от испански – Цвете) на „Олд Трафорд“, която изгледа победата с 3:2 над Арсенал през седмицата. Очаква се тъмнокосата мексиканка да е на трибуните за кадем на германеца и в днешния му дебют начело на „червените дяволи“ срещу Кристъл Палас, съобщава „Сън“.

63-годишният германец я доведе на стадиона за мача с Арсенал, но тъй като искаше да отклони вниманието на публиката, журналистите и папараците от своята любима, той не седна до нея, а на горния ред. Рангник и Флор са двойка от повече от година, но рядко се появяват заедно на публично място, за нея дори германските таблоиди нямат много и сочна информация.

Източник каза: „Ралф знаеше, че всички очи ще бъдат вперени в него, затова седна зад приятелката си. Той искаше тя да сподели вълнението от новия му клуб. Те са страхотен отбор извън терена и сега Ралф трябва да направи и Юнайтед ослепителен!“

Рангник, който заменя Оле Гунар Солскяер начело, не е цепил басма и на най-големите звезди в съблекалнята, а също се е карал със съдии, ръководство, и дори с любимата си от детството по време на кариерата си.

През 2017 г. той се раздели със съпругата си Габриела, с която са заедно от гимназията. Те останаха двойка повече от 40 години, имат двама пораснали сина Кевин и Дейвид и изглежда имаха перфектни отношения.

Новината за раздялата им беше оповестена едва година по-късно, като Рангник настоя, че никой друг не е замесен и раздялата им е приятелска.

Бившата двойка дори купи къща заедно в Майорка, която семейството да използва в края на 2017 г.

Ралф каза: „С Габи се познаваме от 42 години. Тя беше на 15, а аз бях 17, когато се срещнахме в училище.”