0

 Неделко Дражич, парапсихолог, бял магьосник и индиански шаман, разкри това, за което и най-големите специалисти в Сърбия си чукат главите - какво провали националите в Катар. Слаба, подготовка, интриги, изневери и т.н. Не, оказа се, че комшиите са жертва на черни магии. Дражич разкри това пред телевизия "Пинк".,

"Казах и преди - няма да минем без магия. Врачки вършеят в Катар още преди първенството. Минали са и през хотела ни, за да подготвят терена за своите. Графикът ни им е бил ясен, какво и всичко останало.  Защо нашите играчи не доведоха никого? Не им трябваха врачки, а поп!", обяви  гостът.

Той подкрепи думите си и с клип на камерунка от трибуните, която сипе, според него, люти клетви. "Тя има програма, която трябваше да ни унищожи. Тя направи магия на всички играчи. Никога няма да простя на бразилците това, което причиниха на Сърбия. Всички вещери се познаваме, изпратих им съобщение. Швейцарците също имаха свои магьосници - двама албанци, а останалите врачки и вещици са от Африка. На всеки лечител се плащат по десет милиона долара", допълни култовият бял магьосник.