0

Р еал Мадрид е решил Килиан Мбапе да не си прави операция на носа, съобщават “Marca” и “AS”. Следващата проверка на състоянието на носа на френския футболист ще бъде, когато той се присъедини към подготовката на тима.

Мбапе направи грандиозно представяне пред 85 000 фенове на “Сантиаго Бернабеу“. След това футболистът се отдаде на заслужена почивка.

Но преди да напусне Мадрид, той се консултира с медицинския екип за контузията на носа.

След счупването по време на първия мач на „петлите“ на Евро 2024, се заговори, че Мбапе ще трябва да бъде опериран, но мадридските лекари не смятат така.

В същото време майката на звездата, която движи делата му, обяви, че е възможно да заведат съдебно дело срещу вече бившия клуб на сина ѝ Пари Сен Жермен, на само, ако нямат друг избор.

По-рано беше съобщено, че парижкият клуб не е изплащал заплатата и бонусите на нападателя от април, като дългът е почти 100 милиона евро.

„Сега всичко е в ръцете на представителите на Килиан, но аз съм уверена в ПСЖ и, че всичко бързо ще се върне към нормалното“, каза Файза Ламари.

„Понякога по време на раздяла трябва да решите кой ще получи телевизора, мебелите, колата... Точно това правим сега. Надявам се, че всичко това няма да засенчи преживяното и няма да помним само това“, добави тя.

„Искам да помним положителните моменти, свързани с ПСЖ, дори в тази трудна година. Както в една връзка, не винаги всичко е гладко, има възходи и падения... Но след шест месеца всичко ще бъде по-добре“, каза Ламари.

Тя отговори и на въпроса дали са възможни допълнителни съдебни процедури между Килиан и ПСЖ: „Ако няма друг избор, тогава да, разбира се. Надявам се, че условията на споразумението, което подписахме преди две години, ще бъдат спазени.“